Vind je oppas, gastouder of vraagouder online

Oudermatch is het snelst groeiende oppas platform met meer dan honderdduizend ouders, oppassers en gastouders door heel Nederland. Zoek je een avond oppas, of juist een oppas of gastouder voor overdag? Ben je gastouder die nog plaats heeft voor nieuwe kindjes, of wil je graag als oppas werken? Meld je dan gratis aan.

 

 

Oudermatch is ontstaan toen we in 2009 zelf ouders werden en opvang nodig hadden. Tegenwoordig zijn we een professionele organisatie, actief in meerdere landen. Ons team heeft veel kennis van de Kinderopvang branche, door het werk dat we doen maar ook door persoonlijke ervaring. Onze blogsters voorzien jullie graag van relevante informatie die je als ouder, gastouder of oppasser goed kan gebruiken bij het vinden of aanbieden van kinderopvang.

 

De ‘Sharing Economy’ is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. In Nederland waren we met ons initiatief zelfs een van de eersten. Maandelijks komen er nog steeds zo’n 30.000 nieuwe gebruikers op ons platform bij. Zo dragen we ons steentje bij aan de nieuwe economie en maken we het vinden en aanbieden van lokale kinderopvang makkelijker.

Onze kinderen gaan ondertussen naar de basisschool. Door de tijd loop je steeds weer tegen nieuwe uitdagingen aan als het om de zorg van je kinderen gaat. De avondoppas is verhuisd, de buren wilden wel een oppas aan huis delen, BSO of misschien toch een gastouder. En straks, als onze kinderen groot zijn, misschien willen ze dan zelf wel oppassen, dan is de cirkel rond.

Hoewel ons platform faciliteert in de zoektocht naar, lijkt voor velen het proces in het maken van een weloverwogen keuze met betrekking tot de opvangvorm best lastig. Informatie vind je op de site van een betreffende organisatie, maar de stap die er aan vooraf gaat, de verwachtingen en afwegingen die nodig zijn om een objectief oordeel te vormen, die is versnippert. Met onze blog willen we op overzichtelijke wijze onze kennis en expertise op dit gebied met jullie delen. Van ouders voor ouders, oppassers en gastouders.

Jules van Bruggen


+ Lees het volledige verhaal

Marenke Rotteveel

 

Schrijfster en moeder van twee kindjes

Onze kindjes gaan naar de BSO en het kinderdagverblijf, daarnaast hebben we een vaste dag oppas aan huis. In het weekend is het een komen en gaan van buurtkinderen. Ze noemen ons ook wel eens de gastouders van de buurt. We zijn dol op de energie en creativiteit die kinderen met zich meebrengen. 

Linda Aarts

 

Schrijfster en moeder van twee zoontjes

Voorheen maakten we eens per week gebruik van een oppas aan huis, BSO en het kinderdagverblijf. Nu werk ik vanuit huis met de twee jongens om me heen. Er komen graag kinderen over de vloer die het fantastisch vinden om samen in onze grote tuin te spelen. Heerlijk, zo’n vol huis!

Jules van Bruggen

 

Oprichter en CEO van oudermatch.nl, vader van twee lieve kinderen.

Toen wij kinderen kregen, kwamen we er achter hoe lastig het is om goede opvang te regelen. Zo werd Oudermatch geboren. Inmiddels hebben we een hele fijne oppas die onze kinderen van school haalt. Dit geeft ons maar ook de kinderen veel rust en ruimte. Na school afspreken met vriendjes en vriendinnetjes is dan ook gemakkelijk en gezellig.

Femke van den Bogaard

Support Oudermatch

Altijd al gek geweest op kinderen en van jongs af aan opgepast bij buurtkinderen. Helaas nu weinig tijd meer voor, maar ik ben nog steeds dol met de kinderen van vrienden! Bij Oudermatch kan ik nu wel op een andere manier te helpen bij het vinden van een oppas/gastouder of een leuk oppasgezin! In mijn vrije tijd ga ik graag de bergen in, naar het strand, of gezellig een hapje eten met vrienden!